Мариновані кабачки і патисони на зиму

Мариновані кабачки і патисони на зиму простий рецепт. Рецепт і спосіб приготування такий же як і на мариновані огірки 🥒 Тільки наповнення зеленушки 🌿більше підходить як для помідорів 🍅 Цибулю 🧅 Морква 🥕 Солодкий перець, Кріп, петрушка 🌿 Ну а далі доповнюйте по своєму смаку……

Інгредієнти

Патисони
Кабачки

кріп, хрін, листочки смородини, лавровий лист, перець горошком, часник

Розсіл:
На 1 літр води:
сіль – 45гр,
цукор – 90 гр.
оцет – 100 мл (9%)

Мариновані кабачки і патисони на зиму покроковий рецепт

1. На дно чистої банки (не стерильною) укладаємо кріп, хрін, листочки смородини, лавровий лист, перець горошком, часник (або за бажанням – хто що любить). Потім заповнюємо банки.

2. Перший раз заливаємо овочі окропом і даємо охолонути до теплого стану. Зливаємо воду і в ній варимо рассол.

3. Гарячим розсолом заливаємо банки до самого верху (робимо трохи перелив). Перевертаємо і добре закутуємо до повного остывания.