Мариновані кавуни на літрову банку на зиму з аспірином

Як зробити Мариновані кавуни на літрову банку на зиму з аспірином солодкі простий рецепт домашній. В минулому році я зробила помилку, про яку шкодувала цілий рік! Закрила всього 4 баночки маринованих арбузов…на пробу… дуже мало….Берегли, відкривали лише на великі свята)))) В цьому році вже 11 баночок!
Поки сезон кавунів не закінчився, у всіх бажаючих є можливість спробувати замаринувати кавун! Ну і звичайно не треба чекати, що на смак буде прям арбуз-кавун! Адже помідор свіжий і маринований два різних за смаком продукту! Так само і з кавунами! І найсмачніше у них – це кірки!!!!!

Інгредієнти

Кавун
лавровий лист, чорний перець горошком, і зелень петрушки.
На 1 літр маринаду – 50 гр.цукру, 25 гр.солі, 50 гр. 9% оцту.
на банку (1,5 літрову) 2 зубчики часнику і 1 таблетку аспірину

Мариновані кавуни на літрову банку на зиму з аспірином покроковий рецепт

1. Кавун (краще, якщо він буде не перезріле і не дуже цукровий) порізати шматочками, саму серединку краще з’їсти, в банках вона не потрібна, прибрати насіння і укласти в банки. Залити банки окропом, дати постояти хвилин 20.

2. Злити воду в каструлю, додати в маринад лавровий лист, чорний перець горошком, і зелень петрушки. На 1 літр маринаду – 50 гр.цукру, 25 гр.солі, 50 гр. 9% уксуса.

3. Покласти в кожну банку (1,5 літрову) 2 зубчики часнику і 1 таблетку аспірину, залити гарячим маринадом і закатати, перевернути, укутати до остывания.