Медово-імбирне печиво

Медово-імбирне печиво простий рецепт в духовці. Готуються вони швидко, виходять з ефектною хрусткою оболонкою і тягучою серединкою.

Інгредієнти

на 15 печеньок:
✅Борошно-220 гр.
✅Цукор-100 гр.
✅Розпушувач-5 гр.
✅Сода -5 гр.
✅Щіпка солі
✅Мелений імбир-1 ч. л.
✅Вершкове масло-100 гр.
✅Мед -100 гр.
✅Цукор для обвалювання

Медово-імбирне печиво покроковий рецепт

1. Змішуємо всі сухі інгредієнти, просіяне борошно, цукор, розпушувач, соду, сіль, имбирь.

2. В сухі інгредієнти додаємо холодне вершкове масло і перетираємо в крихту, потім додаємо мед, замішуємо тісто, воно буде кришиться, але потім перетвориться в пластичне тесто.
3. Робимо кульки трохи більше волоського горіха (не приминаем кульки!) і обвалюємо в цукрі, відправляємо в заздалегідь розігріту духовку 180 на 10-15 хвилин до рум’яного цвета.

4. Відстань між печивом залишайте велике, вони спочатку піднімуться, а потім осядуть і покриються тріщинами. Дайте їм охолонути, потім перекладайте з дека на тарелку.

Відео рецепт 👇