Як зробити найсмачніший Мексиканський Буріто з фаршем, рисом і гуакамоле простий рецепт домашній на сковороді.
Інгредієнти
Інгредієнти для рису:
•Рис Жасмин – 200 р.
•Часник – 3 зубчики.
•Перець чилі – 2 шт.
•Імбир – 1 ч. л.
•Томатна паста – 1 ч. л.
•Оливкова олія – 3 ст. л.
Інгредієнти для Гуакамоле:
•Авокадо – 1 шт.
•Червоний цибуля – 1 ч. л.
•Перець Чилі – 1 / 2 ч. л.
•Стебло кінзи – 1 ч. л.
•Часник – 1 зубчик
•Сік лайма – 1/2 шт.
•Сіль – щіпка
•Інгредієнти для м’ясної начинки:
•Червоний лук – 1/2 шт.
•Стиглі помідори – 3 шт. (без шкірки)
•Яловичий фарш – 400 р.
•Квасоля в томатному соусі – 300 р.
•Зіра – 1 ч. л.
•Паприка – 2 ч. л.
•Сіль/Перець – за смаком.
Також знадобиться:
•Тортилья – 3 шт.
•Кукурудза – 100 р.
•Перець халапеньо – 50 р.
•Сир Гауда – 100 р.
•Начос – 100 р.
Мексиканський Буріто з фаршем, рисом і гуакамоле покроковий рецепт
1. Першим ділом приготуємо рис. Для цього дрібним кубиком наріжемо всі інгредієнти і обсмажимо в невеликій кількості оливкової олії до легкої золотавості. Слідом засипаємо добре промитий рис, додамо томатну пасту і все ретельно перемішуємо на високому огне.
2. Заливаємо 230 мл холодної води і доводимо до кипіння, після чого накриємо кришкою і готуємо 13 хвилин на слабкому вогні. У вас вийде чудовий, розсипчастий рис. Наступним кроком буде приготування Гуакамоле, це простіше простого.
3. Очищений авокадо відправимо в ступку або зручну миску, додамо дрібно нарізані інгредієнти (див. вище) і витиснемо сік лайма. Завдяки вилки перетворимо все в пасту, гуакамоле готовий. Переходимо до м’ясної начинке.
4. Обсмажимо цибулю до прозорості, після чого додаємо очищені помідори і готуємо до тих пір, поки все не перетвориться в пасту. Додамо яловичий фарш і червону квасолю, специи.
5. Як тільки фарш приготується можна знімати з вогню. Викладаємо всі інгредієнти на тортилью і щільно згортаємо в ролл.
6. Обсмажуємо до золотавої скоринки з усіх сторін і можна пробовать.
Відео рецепт 👇