Меренга для меренгового рулету в домашніх умовах

Меренга для меренгового рулету в домашніх умовах простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

•190 гр білків
•300 гр цукрова пудра
•25 гр кукурудзяного крохмалю
•1/4 год л солі
•щіпка лимонної кислоти

Меренга для меренгового рулету в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Збиваєте на середній швидкості міксера білки з сіллю і лимонною кислотою до появи піни. Далі збільшуємо швидкість міксера до передостанньої та в 3 етапи додаємо пудру.

2. Збивати в середньому 10-12 хвилин. У самому кінці, коли меренга готова, додаємо крохмаль і хвилину перемішуємо на першій скорости.

3. Розподіляємо меренгу на пергаменті рівномірним шаром і випікаємо 25-30 хв при 140-150 градусах.

Відео рецепт 👇