МЕРЕНГОВЫЙ РУЛЕТ ЗІ СМАКОМ ШОКОЛАДУ. Меренговый рулет з кремом какао з вершками і маскарпоне простий рецепт.
Інгредієнти
ДЛЯ КРЕМУ
✅Маскарпоне-250 г
✅Вершки-300 г
✅Цукрова пудра-50 г
✅Какао-30 г
✅Ванільний цукор-1 ч. л
МЕРЕНГОВЫЙ КОРЖ ДЛЯ РУЛЕТУ
✅Яєчні білки-250 г
✅Цукор-300 г(дрібний)
✅Сіль-Щіпка
✅Лимонна кислота-Щіпка
✅Кукурудзяний крохмаль-30 г
Какао для посипання 10-20 г
Меренговый рулет з кремом какао з вершками і маскарпоне покроковий рецепт
1. З’єднати яєчні білки, сіль і лимонну кислоту. Збити до легкої піни,3 хв. Далі по одній ст. л додати цукор в 3 етапи проміжками 2-3 хвилини. Збити до щільної маси, на середніх оборотах.
2. В кінці додати кукурудзяний крохмаль і збити ще 2 хвилинки. У загальній складності я збивала 20 мин.
3. Сіль і кислота дасть стабільність масі, а кукурудзяний крохмаль, м’яку серединку і хрустку поверхню. Випікати в розігрітій до 160*С духовці,25 хв. Режим верх-низ.
Відео рецепт 👇