Готуємо меренговый рулет з маскарпоне і вершками домашній рецепт простий. ТОЙ САМИЙ, НАД РЕЦЕПТОМ ЯКОГО Я ПЛАКАЛА В СТОРИЗ! )) Який не був ідеальним зовні, але зате на смак виявився фантастичним! Тому всім раджу забрати його в сохраненки!
Інгредієнти
ОСНОВА:
-білки 6 яєць;
-щіпка солі;
-щіпка лимонної кислоти;
-200г цукру;
-2ч.л. крохмалю кукурудзяного.
⠀
Готуємо крем:
-маскарпоне – 200г;
-холодні вершки 33% – 200г;
-цукрова пудра – 50г.
Меренговый рулет з маскарпоне і вершками домашній покроковий рецепт
1. Посуд для збивання повинна бути ІДЕАЛЬНО СУХИЙ. ⠀ На середній швидкості міксера збиваємо білки+сіль+лимонну кислоту. До пухкої бідою маси. ⠀ Потім збільшуємо швидкість і на максимумі збиваємо, додаючи поступово сахар.
2. В самому кінці – крохмаль. ⠀ Маса повинна вийти густий і глянсовою. ⠀ Вистилаємо деко пергаментом, рівним шаром розподіляємо меренгу, посипаємо сублімованої малиною і відправляємо в духовку на 30 хв./140′.
3. Готуємо крем:
Збиваємо до густоти. ⠀ Готова меренга повинна трохи підрум’янитися, але не пересушите її в духовці. Меренгу дістаємо, кладемо зверху аркуш пергаменту, ґрати, перевертаємо, знімаємо пергамент, на ктр меренга выпекалась. ⠀ викладаємо крем, додаємо прошарку конфітюру, джему або варення. ⠀ Звертаємо в рулет і прибираємо в холодильник мінімум на 2 часа.
Збиваємо до густоти. ⠀ Готова меренга повинна трохи підрум’янитися, але не пересушите її в духовці. Меренгу дістаємо, кладемо зверху аркуш пергаменту, ґрати, перевертаємо, знімаємо пергамент, на ктр меренга выпекалась. ⠀ викладаємо крем, додаємо прошарку конфітюру, джему або варення. ⠀ Звертаємо в рулет і прибираємо в холодильник мінімум на 2 часа.
Відео рецепт 👇