Як смачно зробити Мічиганський сендвіч з французьким тостом Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
3 яйця
¼ чашки цукрового піску, розділеного
Приблизно ¼ чашки жирних вершків, розділених
2 маленьких червоних яблука, очищених від серцевини і порізаних великими шматочками
Несолоне вершкове масло
1 столова ложка яблучного коньяку
3 товстих скибочки білого хліба для сендвічів
Оливкова олія
Варення з наперстянки
1 ½ столові ложки крем-фрешу — французького кисломолочного продукту
Мічиганський сендвіч з французьким тостом Гордона Рамзі покроковий рецепт
1. Для початку поставте дві великі сковороди з антипригарним покриттям на середньо-сильний вогонь. Розбийте яйця в миску і збийте, потім продовжуйте збивати, додаючи приблизно 1 ½ столової ложки цукру, а потім жирні вершки. Відкладіть в сторону. Додайте цукор, що залишився в одну сковороду і залиште на мить, щоб він почав карамелизоваться.
2. Додайте яблука в сковороду разом зі столовою ложкою вершкового масла, перемішуючи, щоб покрити. Полийте яблука яблучним коньяком, а потім додайте ще одну столову ложку або близько того жирних вершків. Доведіть суміш до слабкого кипіння. Швидко умочіть кожну скибочку хліба в яєчну суміш, щоб покрити, але не дайте йому пропитаться.
3. Додайте столову ложку оливкової олії в іншу сковороду разом з приблизно столовою ложкою вершкового масла. Як тільки вони розплавляться, викладіть нарізані скибочки на гарячу сковороду і дайте підрум’янитися. Додайте кілька чайних ложок вершкового масла по краях сковороды.
4. Обережно переверніть кожен скибочку хліба (переверніть тільки один раз!), Щоб злегка підрум’янилася інша сторона, потім зніміть з вогню. Як тільки яблука вберуть вершки, стануть м’якими і майже зацукрованими, зніміть з вогню. Перед подачею на стіл намажте пару столових ложок варення з чорниці на один скибочку хліба на тарелке.
5. Потім зверху викладіть кілька столових ложок яблук в карамелі. Покладіть ще один скибочку хліба поверх яблук і повторіть. Зверху покладіть третій скибочку хліба, потім зверху викладіть ложку крем-фреш, а потім трохи варення з наперстянки. Розсипте залишилися яблука по тарілці і подавайте.