Пишні оладки без дріжджів

Дуже дуже смачні оладки, для яких підійде і сметана, і кефір, і взагалі будь-яка кісломолочка! Як зробити Пишні оладки без дріжджів рецепт простий сніданок. Діставайте свої яйця, борошно і цукор – будемо пекти!😉 Рецепт простий, дуже улюблений моїми дітьми, оладки відлітають за лічені хвилини! От ще б діти навчилися пекти їх самостійно – радості моїй не було б меж)) Зберігайте рецепт, печіть обов’язково і радуйте сім’ю смачним сніданком!

Інгредієнти

1 яйце
300 г кефіру, сметани, ряжанки, кисляку, мацоні
150 г борошна пшеничного або рисового
1/2 чл соди або розпушувача
2 ст л рослинного масла
1 год л цукру
Щіпка солі

Пишні оладки без дріжджів покроковий рецепт

1. З содою оладки виходять більш пористими, з разоыхлителем – пишні. Спробуйте і так, і так, знаю, що багато хто не люблять сліду, тому даю варіант на разрыхлителе.
2. З’єднайте віночком яйце з цукром, сіллю, додайте кефір або сметану. Додайте борошно, соду/розпушувач і добре об’єднайте миксером.
3. Кладіть по 1 ст л тесту на добре розігріту сковороду, печіть до рум’яності і перевертайте. Але будьте акуратні, вони швидко сгорают.

Відео рецепт 👇