Міні піца з грибами, сиром, шинкою і помідорами

так швидко Я ще не фотографувала) Але ж з піцою по іншому не як.. З запалі з жару)) порційний варіант. З такого кол-ва тіста можна приготувати одну велику піцу або 8 міні піц. Як зробити Міні піца з грибами, сиром, шинкою і помідорами в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Для тесту:
7 г сухих швидких дріжджів
350-400 борошна,
250 мл теплої води,
10 г солі,
20 г цукру,
60 мл растител масла.

Для начинки:
200 г грибів
200 р сиру
300 г шинки
3-4 помідора
Зелень

Для соусу кетчуп + майонез

Міні піца з грибами, сиром, шинкою і помідорами покроковий рецепт

1. ТІСТО. Змішуємо в мисці теплу воду, дріжджі і цукор, залишаємо в теплому місці на 10-15 хв до утворення пишної піни. Додаємо сіль і починаємо поступово вмішувати просіяне борошно. Паралельно з борошном вводити частинами ростить масло. Має вийти м’яке, злегка липковатое тісто. Якщо тісто дуже липке, додайте трохи муки.
2. Змастити тісто ростить, маслом, скласти в посуд, накрити харчовою плівкою і поставити в тепле місце на 1 годину. Воно має добре підійти і збільшитися в об’ємі в 2-3 рази! Далі тісто розділити на 8 частин. Скачати кульки, накрити рушником і залишити на столі на 10 мин.
3. По 3-4 кульки викласти на деко, склянкою зробити заглибинку, викласти соус і начинку. Змастити краю жовтком+ молоко Випікати булочки-піци при 200 С 15 хвилин, але завжди орієнтуйтеся на свою духовку.