Млинцевий тортик з сирно сметанним кремом

Млинцевий тортик з сирно сметанним кремом простий рецепт 🥞💕 Дуже легкий, смачний 🤤 обов’язково приготуйте.

Інгредієнти

Для млинців:
🥚яйця – 5шт
🥛молоко – 600мл
🍚борошно – 220гр
🤍цукор – 60гр
🥄сіль – щіпка
🧈рослинне масло – 40 мл

Для крему:
🤍сир – 200гр
🤍сирний сир – 100гр
🤍сметана 25-30% – 200мл
🥛вершки 33% – 250мл
🥄цукрова пудра – 70гр
📌можна замінити сирний сир великою кількістю сиру і сметани

Для начинки:
🍓будь-які ягоди і фрукти. У мене полуниця і банани.

Для прикраси:
🍓полуниця

Млинцевий тортик з сирно сметанним кремом покроковий рецепт

1. Готуємо млинці. Змішуємо цукор з яйцями, додаємо 1/2 частину молока і борошна. Перебиваємо блендером до однорідності. Потім додаємо решту і знову перемішуємо. Додаємо рослинне масло, перемішуємо. Смажимо млинці. Готуємо крем. Сир, сирний сир, сметану, вершки і цукрову пудру з’єднуємо, пробиваємо блендером до однорідності і потім збиваємо до пухкої маси. Ягоди і фрукти нарізаємо кубиком.

2. Збираємо торт 🍰 Беремо роз’ємну форму діаметром 22 см, без дна, викладаємо на борту форми за її діаметру 6 млинців – внахлест один на інший. І на низ ще один млинець. Змащуємо борти і низ кремом. Беремо млинець, змащуємо його кремом, зверху викладаємо фрукти і ягоди і загортаємо. Загортаємо ще 3 таких млинця. Викладаємо підготовлені загорнуті блины.

3. Змащуємо млинці зверху кремом, заповнюючи пустоти, зверху закриваємо млинцем і знову змащуємо кремом. Загортаємо ще 4 млинця, викладаємо їх форму, змащуємо кремом, накриваємо одним млинцем зверху і закриваємо млинцями, викладеними по бортах форми. Накриваємо торт харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 4-5 годин. Потім дістаємо з холодильника, прикрашаємо полуницею і подаємо до столу💕

Відео рецепт 👇