Як смачно зробити Млинці фаршировані м’ясом під соусом бешамель простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Млинці з м’ясом під соусом бешамель з сиром. Начебто звичайна страва для нас млинці з м’ясом, але заливка з бешамель надає йому незвичайності і злегка итальянскість.
Інгредієнти
Начинка:
700-800 р. будь-якого фаршу (у мене індичка)
1 велика цибулина
1 велика морква
1 великий солодкий перець
1 ст. л. томатної пасти
1 банку пелати (томати у власному соку)
1 ч. л. солі
1 ч. л. цукру
1 ч. л. з гіркою коріандру
1 ч. л. зіри
1 ч. л. паприки
4-5 зубчики часнику
Свіжий.мовляв.чер.пер
Бешамель:
600 мл. молока
50 р. борошна
50 р. вершкового масла
Сіль, перець, мускатний горіх
Додатково:
10-15 шт. млинців
300-400 г. сиру (у мене моцарелла для піци)
Млинці фаршировані м’ясом під соусом бешамель покроковий рецепт
1. Начинка. Фарш обсмажити з цибулею. Додати нарезаммуню моркву і солодкий перець. Подрібнений часник, сіль, цукор, свіжий.мовляв.чер.пер, паприку, коріандр, зіру, томатну пасту і пелати. Закрити кришкою. Тушкувати на слабкому вогні ~40 минут.
2. Так щоб майже вся рідина випарувалася і м’ясо стало м’яким. Рецепт млинців є в профілі. Знайдете по тегу #масленица_troublebaba тна фото під сметаною. Для цієї страви мені вистачило пів порції тіста. Бешамель. На сковороду покласти вершкове масло і борошно. Коли масло розчиниться хвилинку обсмажити. Потроху додавати гаряче молоко, постійно помешивая.
3. Отже поки не закінчиться все молоко. В кінці додати сіль, перець, мускатний горіх. Збірка. На млинець викласти 2-3 ст. л. начинки, трохи тертого сиру, 1-2 ст. л. бешамеля. Загорнути і так зі всім млинцями. Викласти млинці на керамічну ємність. Залити рештою бешамелем. Посипати сиром. У духовку ~30 хв. на 180С. У нас там усе готове. Досить просто щоб всі прогрілося і розплавився сир. П. З: можна зробити це блюдо порційно в горщиках і гріти в духовці по мірі необходимости.
Відео рецепт 👇