Як зробити Мокрий бісквітний пиріг по турецьки рецепт простий. Друзі, в коментарях напишіть, любите такі десерти?🥰 Дуже смачний десерт, просто тане в роті 🤤.
Інгредієнти
5 яйця
150 г цукру
1,5 ч/л розпушувача
0,5 год/л соди
100 г манна крупа
Ванілін
Для просочення
300 г молока
150 мл вершки 33%
100 г цукру
Для карамелі
200 г цукор
150 мл вершки 33%
100 р слив.масло
1 ст/л мед
Мокрий бісквітний пиріг по турецьки покроковий рецепт
1. яйця збиваємо з цукром до білого. сухі інгредієнти змішуємо і поступово просіваємо на яєчну масу. В кінці додаємо манку і перемішати до однорідності. відправляємо в духовку при 180 градусов.
2. для просочення: всі зазначені інгредієнти змішуємо, викладемо на вогонь і перемішати до повного розчинення цукру. для карамелі: розтопити цукор, додати мед, як тільки вже коричного кольору, наливаємо гарячі вершки, перемешаем.
3. В кінці додаємо злив.масло. поки бісквіт гарячий, швидко наливаємо просочення, прикрашаємо за бажанням і залишаємо повністю охолонути . це дуже смачний десерт, обов’язково спробуйте 👌
Відео рецепт 👇