Мокрий бісквітний пиріг по турецьки

Як зробити Мокрий бісквітний пиріг по турецьки рецепт простий. Друзі, в коментарях напишіть, любите такі десерти?🥰 Дуже смачний десерт, просто тане в роті 🤤.

Інгредієнти

5 яйця
150 г цукру
1,5 ч/л розпушувача
0,5 год/л соди
100 г манна крупа
Ванілін

Для просочення
300 г молока
150 мл вершки 33%
100 г цукру

Для карамелі
200 г цукор
150 мл вершки 33%
100 р слив.масло
1 ст/л мед

Мокрий бісквітний пиріг по турецьки покроковий рецепт

1. яйця збиваємо з цукром до білого. сухі інгредієнти змішуємо і поступово просіваємо на яєчну масу. В кінці додаємо манку і перемішати до однорідності. відправляємо в духовку при 180 градусов.

2. для просочення: всі зазначені інгредієнти змішуємо, викладемо на вогонь і перемішати до повного розчинення цукру. для карамелі: розтопити цукор, додати мед, як тільки вже коричного кольору, наливаємо гарячі вершки, перемешаем.

3. В кінці додаємо злив.масло. поки бісквіт гарячий, швидко наливаємо просочення, прикрашаємо за бажанням і залишаємо повністю охолонути . це дуже смачний десерт, обов’язково спробуйте 👌

Відео рецепт 👇