Як зробити морква по корейськи в домашніх умовах швидко рецепт простий. Ловіть швидкий рецепт домашньої моркви по-корейськи. 15 хвилин на все про все. Ця морква виходить пряної, соковитою і приємно гострою. На приготування йде мінімум часу, і після додавання спецій і масла її можна їсти практично відразу, без тривалого маринування – хоча після охолодження буде все ж смачніше ☝️ Обов’язково спробуйте прямо зараз! Морква в запасах у вас є, сподіваюся? 🥕
Інгредієнти
500 г моркви
10 г солі
1 ч. л. меленої солодкої паприки
1/2 ч. л. каєнського або іншого гострого перцю
1/2 ч. л. меленого коріандру
1 ст. л. цукру
2 ст. л. яблучного оцту 6%
4 зубчики часнику
70 мл рослинного масла
Морква по корейськи в домашніх умовах швидко покроковий рецепт
1. Моркву тремо на корейській тертці. Додаємо сіль, перемішуємо, злегка проминая морква рукою. Відставляємо сторону.
2. Додаємо до моркви дрібно нарізаний часник, цукор, оцет і специи.
3. Масло сильно розігріваємо в сотейнику і виливаємо в миску до моркви. Перемішуємо. Остуджуємо і подаем.