Морква по корейськи з цибулею, часником, перцем і оцтом

Морква по корейськи з цибулею, часником, перцем і оцтом простий рецепт.

Інгредієнти

🥕 морква – 500 гр
цибуля – 1 шт
часник – 3 шт
сіль – 1 ч. л
цукор – 1/2 ч. л
перець червоний – 1/2 ч. л
перець чорний – 1/2ч.л
коріандр мелений – 1/2 ч. л
рослинна олія – 60 мл
оцет 9% – 2 ст. л

Морква по корейськи з цибулею, часником, перцем і оцтом покроковий рецепт

1. Очищену моркву перекладаємо в глибоку ємність і заливаємо водою на 2 години. Далі моркву натираємо на тертці для корейської моркви, після перекладаю в глибоку емкость.

2. До моркви додаємо сіль, мелений мускатний горіх, червоний і чорний перець, Цукор, і кілька розчавлених зубчиків часнику. На розігріту сковорідку наливаємо олію і обсмажуємо на ній дрібно нарізану цибулю до Золотистого цвета.

3. Розпечене масло але вже без цибулі вливаємо моркву і слідом додаємо оцет, після чого все добре перемішуємо. Можна їсти відразу, але якщо дати настоятися кілька годин, буде тільки краще. 💪🏻

Відео рецепт 👇