Морквяно ягідний рулет м кремом з вершків і сирним сиром

Морквяно ягідний рулет м кремом з вершків і сирним сиром простий рецепт.

Інгредієнти

Тісто:
•2 яйця
•170 г цукру
•150 г моркви
•60 г вершкового масла
•40 г рослинного масла
•30 г волоського горіха
•30 г курага
•8 г розпушувача
•130 г борошна
•цедра лимона і апельсина

Начинка:
•200 г будь ягоди за бажанням
•40 г цукру
•20 г крохмаль кукурудзяний

Крем:
•100 г вершків 33 %
•200 г кисломолочного сиру
•50 г цукру
•ванілін

Морквяно ягідний рулет м кремом з вершків і сирним сиром покроковий рецепт

1. Тісто:
Яйця збити з цукром, слідом додати всі інгредієнти і вимісити.
Моркву натерти на дрібну тертку, горіх і курагу подрібнити. Вилити тісто на деко 30*35 см простелити пергаментом, випікати при температурі 160 градусів приблизно 15 хвилин. Гарячий пласт випечений перевернути на рушник, зняти папір і загорнути в рулет разом з рушником. Залишити до повного остывания.
2. Начинка:
Ягоди, цукор і крохмаль помістити в сотейник і добре дати закипіти постійно помішуючи, до загущення. Накрити плівкою в контакт і охладить.

3. Крем:
Всі холодні інгредієнти занурюємо в гущавину і міксера розбиваємо .
Для декору :цукрова пудра ,будь-які свіжі ягоди, м’ята і розмарин.