Морквяний кекс з сухофруктами

Б’ючи в бубни, підключаємо танці та веселий настрій, печемо п’яний морквяний кекс і насолоджуємося. Як зробити Морквяний кекс з сухофруктами рецепт простий. Сухофрукти, настояні в коньяку, які повинні були стати начинкою для різдвяного штоллен, через півтора місяці виявилися вдалою компанією для нашого з вами кексу. Аромат просто казковий, кекс вийшов вагомий, важкий, просочений сиропом, рихлий, дуже смачний, розріз і приготування в шутейной формі дивіться у новому reels, який викликав чимало різних думок🙈 Наполягати можна будь-які сухофрукти, в будь-якому алкоголь, я замочувала в коньяку родзинки, чорнослив, в’ялену вишню і журавлину.

Інгредієнти

Борошно – 200 г
Яйця – 3 шт.
Цукор – 110 г
Розпушувач – 1/2 ч. л.
Кориця – 1/2 ч. л.
Морква – 250 г
Вершкове масло – 100 г
Сухофрукти – 200-250 г

Морквяний кекс з сухофруктами покроковий рецепт

1. М’яке вершкове масло розтираємо з цукром до пишного стану. По одному вводимо яйця, ретельно перемішуючи після кожного введеного. Вводимо моркву, злегка перемішуємо і додаємо борошно, змішану з розпушувачем і корицей.
2. Перемішуємо швидкими рухами і вводимо сухофрукти без зайвої жидкости.
3. Перемішати до однорідності, викласти тісто у форму для кексу, вистелену пергаментом. Випікати кекс до сухої зубочистки при 180° 40 минут.