Морквяний торт з апельсиновим джемом

Як смачно зробити Морквяний торт з апельсиновим джемом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Неймовірно ніжні, соковиті коржі, вершковий крем і яскрава нотка цитруса. Приголомшливий морквяний торт!
Ніжні, соковиті коржі, вершковою, крем і насичений смак цитруса.

Інгредієнти

Форма 18 див.

– морква 160 гр.,
– яйце куряче 3 шт.
– цукор 280 гр.,
– олія рослинна (без запаху) 150 мл.,
– борошно 210 гр.,
– сода 1/2 чайної ложки,
– розпушувач 1 ч. ложка,
– сіль щіпка,
– кориця 1/2 чайної ложки,
– цедра 1 апельсина.

Сирний сир 200 гр.
Вершки 33% 120 мл.
Цукрова пудра 120 гр.
Ванільний екстракт 1 ч. ложка

Апельсиновий джем.

Морквяний торт з апельсиновим джемом покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром і сіллю в щільну масу. Додаємо терту моркву, масло і цедру, перемішуємо. Вводимо всі сухі інгредієнти, акуратно лопаткою замішуємо повітряне тесто.

2. Випікаємо 180°С близько 40 хв. Обов’язково перевіряємо на суху шпажку. Остуджуємо і ріжемо на 3 коржа. Всі інгредієнти для крему об’єднуємо і збиваємо до плотности.

3. Збираємо торт, всередину кожного шару крему додаємо 3-4 чайні ложки апельсинового джему. Прикрашаємо горішками. Приємного апетиту і пам’ятайте солодке життя-це філософія!

Відео рецепт 👇