Морквяний торт з фініками на кефірі з сирним кремом

Як приготувати смачний Морквяний торт з фініками на кефірі з сирним кремом рецепт простий.

Інгредієнти

Для коржів:
✔️270 грамів моркви
✔️70 грамів фініків
✔️2 яйця
✔️170 мл кефіру
✔️140 грамів борошна
✔️10 г розпушувача

Для крему:
✔️300 грамів м’якого сиру
✔️30 грамів цукрової пудри

Для начинки:
✔️120 грамів бананів
✔️50 грамів абрикосів (можна більше)

Морквяний торт з фініками на кефірі з сирним кремом покроковий рецепт

1. Моркву натерти на дрібній тертці, додати яйця, кефір, борошно, розпушувач. Фініки нарізати кубиками і додати до тіста. Вилити тісто у дві форми (18 см) і випікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 25-30 минут.
2. Остудити. Сир змішати з цукровою пудрою. Банан порізати на кружечки висотою приблизно 0,5-1 см, абрикоси кубиками. Збираємо торт: Крем розділити на 2 частини. 1/2 частину викласти на нижній корж, разровнять.

3. По колу викласти кружальця банана, а в середину кубики абрикоса, накрити верхнім коржем і залишками крему змастити весь торт! Прибрати в холодильник на ніч. Прикрасити за бажанням! Приємного апетиту!