Морквяний торт з сирним кремом та грецькими горіхами

Як смачно зробити Морквяний торт з сирним кремом та грецькими горіхами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Морквяний тортик. Такий затишний і смачний – морква взагалі не відчувається)

Інгредієнти

На форму 18см нам знадобиться:

Для бісквіта:
🥕морква – 150гр
🥚яйця – 3шт
🧈рослинну олію – 150мл
🥄цукор – 150г
🌰волоські горіхи – 75гр
🥄борошно – 225гр
🥄розпушувач – 1ч.л (без гірки)

Для крему:
🤍сирний сир або маскарпоне – 300гр
🤍вершки 33% – 300мл
🤍цукрова пудра – 80гр

Морквяний торт з сирним кремом та грецькими горіхами покроковий рецепт

1. Готуємо бісквіт. Очищену моркву тремо на дрібній тертці, вичавлюємо сік і зважуємо (повинно бути 150гр), до моркви додаємо цукор, яйця і рослинне масло, перемішуємо. Окремо змішуємо борошно з розпушувачем. Просіваємо в загальну масу, перемешиваем.

2. Додаємо з мертвенные волоські горіхи, перемішуємо. Роз’ємне кільце викладаємо фольгою, вливаємо тісто і випікаємо в духовці розігрітій до 180С хвилин 45. Потім виймаємо з форми і даємо повністю остыть.

3. Готуємо крем. Сирний сир збиваємо з вершками і цукровою пудрою до густого крему. Збираємо тортик. Бісквіт дозволяємо на 2 частини (він не вимагає просочення), змащуємо кремом і зверху прикрашаємо орешками.

Відео рецепт 👇