Як смачно зробити Морквяний торт з сирним шаром з сирного сиру і карамеллю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
D-18 см
Морквяний бісквіт:
120г-морква(без соку)
Цедра одного апельсина
1 шт-яйце
50г-цукор
35г-рослинне масло
80г-борошно
3г-кориця
2г-сода
2г-розпушувач
50г-волоські горіхи
Сирний шар:
730р-сирний сир вершковий
2 шт-яйце
1 шт-жовток
100г-цукор
120г-вершки 33%
Солона карамель:
110г-цукор
80г-вершки 33%
50г-вершкове масло
5г-сіль
Морквяний торт з сирним шаром з сирного сиру і карамеллю покроковий рецепт
1. Морквяний бісквіт:
Кільце змастити вершковим маслом і застелити дно папером для випічки. Збити яйце з цукром (2-3 хвилини), додати масло і збити до однорідності. Додати борошно, корицю, розпушувач і соду, перемішати лопаткою до однорідності.
Кільце змастити вершковим маслом і застелити дно папером для випічки. Збити яйце з цукром (2-3 хвилини), додати масло і збити до однорідності. Додати борошно, корицю, розпушувач і соду, перемішати лопаткою до однорідності.
Додати моркву, цедру і горіхи, перемішати до однорідності і викласти на дно форми. Випікати 30 хвилин при 180С. Дістати з духовки, трохи остудити, потім зрізати верхівку, змастити маслом кільце ще раз і викласти бісквіт, перевернувши его.
2. Сирний шар:
Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Все об’єднати до однорідності і вилити зверху на бісквіт. Випікати на водяній бані при 110С 2 години. Остудити, відправити в холодильник на ніч. Витягти з кольца.
Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Все об’єднати до однорідності і вилити зверху на бісквіт. Випікати на водяній бані при 110С 2 години. Остудити, відправити в холодильник на ніч. Витягти з кольца.
3. Солона карамель:
В сотейник з товстим дном висипати цукор і поставити на вогонь, як тільки цукор почне танути. В окремому сотейнику почати нагрівати вершки. Коли цукор повністю розтане, додати холодне вершкове масло і об’єднати до однорідності.
В сотейник з товстим дном висипати цукор і поставити на вогонь, як тільки цукор почне танути. В окремому сотейнику почати нагрівати вершки. Коли цукор повністю розтане, додати холодне вершкове масло і об’єднати до однорідності.
Потім влити гарячі вершки і постійно помішувати до однорідності. Зняти з вогню, процідити і додати сіль. Зовсім трохи остудити і викласти на охолоджений чизкейк.