Морквяний торт з волоськими горіхами і сирним кремом

Як смачно зробити Морквяний торт з волоськими горіхами і сирним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

на форму діаметром 24 см:

•280г борошна
•пакетик розпушувача
•240г тертої моркви
•240г цукру
•240мл соняшникової олії
•100г натурального/грецького йогурту
•4 великих яйця
•100 г нарубаних волоських горіхів
•цедра апельсина
•чайні ложки кориці
•ваніль/ванілін (за бажанням)
•щіпка мускатного горіха (за бажанням)
•щіпка меленого імбиру (за бажанням)
•щіпка солі

Для крему:
•500 г м’якого сиру типу філадельфія
•130 г цукрової пудри
•ваніль за смаком
Для декору:
•волоські горіхи і за бажанням зацукрований імбир, горіхи пекан.

Морквяний торт з волоськими горіхами і сирним кремом покроковий рецепт

1. Міксером збити яйця з цедрою апельсина, дрібкою солі, мускатним горіхом, меленим імбиром, ванільним екстрактом. Додати цукор, йогурт і масло, знову збити. Додати просіяне борошно з розпушувачем, корицю, ще раз перемешать.

2. Додати терту моркву і нарубані волоські горіхи, перемішати лопаткою знизу вгору. Розподілити тісто в 2 форми для тортів (24 см). Випікати близько 25 хвилин, перевірити шпажкою. Залишити остывать.

3. Для крему збити электровенчиком м’який сир з цукром. На перший корж розподілити шар крему. Накрити другим коржем і покрити торт кремом з усіх боків і зверху. Прикрасити горіхами та ін за желанию.

Відео рецепт 👇