Як зробити морозиво сорбет з чорної смородини в домашніх умовах рецепт. Літо, спека, морозиво.. Цілий тиждень готувала сорбет з полуниці, малини, чорної смородини і варила овочеві супи – пюре. Саме в літню спеку! Чорносмородиновий сорбе (сорбет) дуже Смачне, освіжаючий ласощі, суцільний вітамін С. Це дуже-дуже смачно!
Інгредієнти
Смородина чорна 500 р
Цукрова пудра-120 г
Вода 120 мл
Сік половини лимона
Морозиво сорбет з чорної смородини покроковий рецепт
1. Чорну смородину перебрати, помити, обсушити. Подрібнити в блендері до консистенції пюре, якщо у вас блендер не потужний ,протріть через сито (я не протирала). Додати сік лимона.
2. В невеликий кухлик влити воду, додати цукрову пудру, помішуючи довести до кипіння, проварити на маленькому вогні 2 хвилини. Остудити до теплого.
3. В теплу воду додати смородинове пюре, перемішати, вилити в контейнер, накрити кришкою, поставити в морозильну камеру на кілька годин. Час від часу перемішуючи ложкою, щоб морозиво замерзало равномерно.