Яблучний пиріг галета на пряничному тесті

Як зробити яблучний пиріг галету на пряничному тесті рецепт простий в духовці. Ця галета зроблена на залишках тесту. Тесту від новорічного печива зі спеціями. Галета виходить ламкої, хрусткой, дуже ароматною і соковитою 🤘 Не полінуйтеся перейти на пару постів назад і виписати рецепт для тіста. Вам сподобається результат ❤️

Інгредієнти

⠀▫️залишки тесту
⠀▫️2-3 яблука
⠀▫️мед
⠀▫️спеції
⠀▫️цукрова пудра

Яблучний пиріг галета на пряничному тесті покроковий рецепт

1. Тісто тонко розкачати в круг. Яблука нарізати тонкими дольками.
2. На тісто викласти яблука, полити розтопленим медом, присипати спеціями. Загорнути краї теста.

3. Випікати при 180° 25 хвилин. Готову галету присипати цукровою пудрой.