Як зробити смачне М’яке яблучне печиво в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
Масло вершкове кімнатної температури 180 р
Цукор коричневий 150 р
Яйце С1 2 шт
Борошно 300 г
Розпушувач 5 р
Сіль 1 г
Кориця за смаком та бажанням
Мускатний горіх на кінчику ножа за бажанням
Яблука кислих сортів 280-300 г
М’яке яблучне печиво в духовці покроковий рецепт
1. Підготувати деко застелити пергаментом. Яблука почистити, порізати дрібними і середніми кубиками, полити лимонним соком, перемішати. Збити вершкове масло з цукром. Ввести яйця по одному, добре збиваючи після кожного. Просіяти борошно з розпушувачем, сіллю і специями.
2. Додати до масляно-яєчної суміші, перемішати. Всипати яблука, перемешать.
3. Сформувати кульки розміром з великий волоський горіх, розташувати на деку в 5 см один від одного, прибрати в холодильник на час поки розігрівається духовка. Духовку розігріти до 180 С. Випікати печиво 15-18 хвилин до зарум’янювання. Приємного!