Улюблений бісквіт 🔥 М’який і соковитий, не вимагає просочення. Зберігайте рецепт 📌 Як зробити М’який соковитий бісквіт на молоці рецепт простий.
Інгредієнти
(діаметр 16 см, висота 11 см) :
Яйце с1 – 3 шт
Цукор – 150 г
Борошно – 165 р
Розпушувач – 7 р
Молоко – 120 г
Олію слив. – 60 г
М’який соковитий бісквіт на молоці покроковий рецепт
1. Яйця збиваємо з цукром близько 7 хв, повинна бути щільна піна. В цей час збиваємо вінчиком борошно з Розпушувачем. В молоко кладемо масло і доводимо до кипіння. Тепер у збиті яйця вводимо сухі інгредієнти в 2 етапи, потім молоко з маслом (вмішуємо лопаткою дуже акуратно, рухами знизу вгору).
2. Викладаємо тісто в кільце 16 см (не нижче 10 см, якщо такого кільця немає, можна наростити висоту папером для випічки, в блозі є відео). Накриваємо кільце зверху фольгою і ставимо випікатися в розігріту до 165 градусів духовку.
3. Через 40 хв зніміть фольгу і перевірте готовність шпажкою. Не забувайте, відразу діставати бісквіт з духовки не потрібно! Нехай постоїть 15 хв у закритому духовке.