Мякий вологий шоколадний торт без просочення з вершковим кремом

М’який вологий шоколадний торт без просочення з вершковим кремом простий рецепт. Є у мене одна мрія, хоча ні, не мрія, а мета, це ближче до справи. Планую відкрити пекарню-кондитерську, де крім традиційної випічки і десертів будуть всі мої улюблені авторські. ⠀
У мене є список, який я періодично поповнюю. Так ось цей торт там неодмінно буде. Він шикарний. М’які, вологі, насичені коржі, які не потребують просочення і вершковий, що тане в роті крем. Кислинка вишні в начинці ідеально дружить з темним шоколадом. ⠀
В цей раз я трохи змінила свій рецепт і пекла його на суміші полбяной і мигдальної муки, вийшли дуже ніжні коржі. ⠀ І великий плюс – все змішується в одній мисці без збивання окремих інгредієнтів. Великий торт можна зробити за годину-півтора. Круто ж!

Інгредієнти

для 2-х коржів, діаметр 18 см:

Масло вершкове – 80 г
Борошно полбяна – 150 г
мигдальна Борошно – 70 р
Какао – порошок- 7 ст л (я беру алкалізованний для більш насиченого кольору)
Цукор – 80 р
Эритрит – 40 р
Яцо – 4 шт
Молоко – 130 р
Розпушувач – 1 год л
Сода – 0,5 год л
Сіль – 1/5 год л

для крему:
Вершки 33% – 500 г
Маскарпоне – 400 р
Шоколад темний – 100 г
Цукрова пудра – 50-80 г (орієнтуйтеся на свій смак солодощі)
Ванільний екстракт – 1 год л ⠀

М’який вологий шоколадний торт без просочення з вершковим кремом покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Підготуйте дві форми для випічки діаметром 18 див. У великій мисці змішайте всі сухі інгредієнти – борошно, цукру, эритрит, какао, розпушувач, сіль, соду. Вершкове масло розтопіть в окремій миске.
2. В борошняну суміш додайте яйця, розтоплене масло, молоко і розмішайте до однорідної маси. Розділіть тісто на дві частини і вилийте у форму для випічки. Випікайте близько 25-30 хвилин. Дайте коржам охолонути і розріжте кожен пополам.
3. Для приготування крему розімніть маскарпоне з допомогою лопатки. Додайте вершки і ретельно збийте до однорідної маси. Додайте ваніль і цукрову пудру.
4. шоколаду Розтопіть, остудіть і змішайте з невеликою кількістю крему, потім додайте до решти крему, перемешайте.
5. Зберіть торт, промазуючи коржі кремом, частина крему залиште для вирівнювання торта.