М’ясні їжачки з фаршу з рисом з підливою в духовці простий рецепт!🔥 Сьогодні ще один рецепт найпростішого страви з нашого дитинства. Якщо зварити ще гарнір то тут все 8 порцій або 4 дуже м’ясні порції. Ситно і смачно! ❤😍🥩 Ціна основних інгредієнтів 478 рублів, сюди ще додала цибулю, томат, куплений і враховані вчора, рис 1 стакан був вдома, яйце 1 шт… ну накинемо ще 50 рублів, хоча це багато.
Інгредієнти
Фарш 600 гр
Цибуля 1 шт
Яйце 1 шт
Рис 1 ст
Сіль, перець
Соус:
Томат 3-4 ст ложки
Сметана 200 гр
Вода 400 мл
Сіль 1 ч ложка
Цукор 1 ч ложка
Перець чорний улюблені спецом
М’ясні їжачки з фаршу з рисом з підливою в духовці покроковий рецепт
1. Змішати всі інгредієнти і сказати 8 колобків у форму або сковороду з високим бортом.
2. Соус:
Змішати все для соусу і залити їм заготовки. Накрити фольгою або кришкою і прибрати в духовку при 180°С на 40 хвилин. Якщо духовки немає, тушкувати в сковороді на вогні нижче середнього під кришкою так само близько 40 минут.
Змішати все для соусу і залити їм заготовки. Накрити фольгою або кришкою і прибрати в духовку при 180°С на 40 хвилин. Якщо духовки немає, тушкувати в сковороді на вогні нижче середнього під кришкою так само близько 40 минут.