Мясний рулет з сиром і шпинатом Польпеттоне

Як зробити смачний М’ясний рулет з сиром і шпинатом Польпеттоне рецепт простий 😋 Такої кількості реакцій на рецепт в сторіс я давно не отримувала, незважаючи на не популярний шпинат😄 Мало і тут цей розріз викличе аншлаг?

Інгредієнти

•400г змішаного фаршу (яловичина + свинина)
•200г напівтвердого сиру або моцарелли, або слайсы плавленого сиру
•150г шпинату (вага в тушкованому вигляді)
•1 велике яйце
•50г м’якоті білого хліба (попередньо замочити в молоці і віджати)
•2ст ложки тертого твердого сиру
•мускатний горіх (за бажанням)
•оливкова олія
•сіль, чорний перець

М’ясний рулет з сиром і шпинатом Польпеттоне покроковий рецепт

1. Фарш змішати з яйцем, м’якушем хліба, сиром. Додати щіпку мускатного горіха, посолити і поперчити. Викласти фарш на папір для випічки і сформувати прямокутник (для цього можна накрити фарш другим листом і розкачати качалкою).
2. На фарш викласти скибочки сиру і тушкований шпинату. Загорнути в рулет з допомогою паперу для випічки і закріпити краю. Перекласти рулет на деко і полити оливковою маслом.

3. Накрити фольгою деко, випікати при 180 градусів 30 хвилин. Потім прибрати фольгу і випікати ще 15 минут.