Як зробити смачне М’ясо по-кремлівськи з яловичини ідеальний спосіб рецепт простий. Воно вийшло нереально смачна,соковито і ніжне!
Інгредієнти
– яловичина 1.200 гр
– цибуля 3 шт
– вода 150 мл
– лавровий лист 3 шт
– вершкове масло 100-120 гр
– сіль, перець, паприка, каррі
– оцет 9% 1 ч. л
– лаваш
М’ясо по-кремлівськи з яловичини ідеальний спосіб покроковий рецепт
1. М’ясо розрізаємо на середні шматочки, перекладаємо в жаровню, зверху кладемо нарізану цибулю, лавровий лист, шматочки вершкового масла і тушкуємо на середньому огне.
2. Через годину добеливаем сіль, перець, паприку, каррі і оцет, накриваємо кришкою і тушкуємо ще 2 години на повільному огне.
3. М’ясо вийшло нереально смачна 🤤
Відео рецепт 👇