М’ясо по тайськи з овочами з соєвим соусом з болгарським перцем простий рецепт. Всім раджу приготувати, хто ще не готував 😋.
Інгредієнти
М’ясо 700 гр.
3 шт. Цибуля
Перець болгарський 3-4 шт. різного кольору
3 шт. Огірки
Соєвий соус-2-3 ст. л.
Кукурудзяний крохмаль 1 ст. л.
Сіль і спеції за смаком
Часник пару зубчиків
М’ясо по тайськи з овочами з соєвим соусом з болгарським перцем покроковий рецепт
1. Маринуємо м’ясо 🥩 Нарізаємо м’ясо, додаємо 1-столову ложку кукурудзяного крохмалю, 2-3 столові ложки соєвого соусу і потім добре перемішуємо, далі накриваємо поверхню і прибираємо в холодильник приблизно на 2-3 часа.
2. У каструлю наливаємо олію і обсмажуємо м’ясо на середньому вогні, потім додаємо цибулю і обсмажуємо разом з м’ясом ще 5-6 хвилин. Потім обсмажуємо болгарський перець і огірки рівно по 3 – минуты.
3. В кінці посолити, поперчити, додати часник, додати соєвий соус, добре перемішати і тушкувати близько 10 хвилин під закритою кришкою на повільному вогні. На гарнір я приготувала рис:
4. Рис моєму, додаємо масло, добре перемішуємо рис, заливаємо водою, додаємо сіль і варимо близько 15-18 минут.
Відео рецепт 👇