Як зробити М’ясо яловичини по-кремлівськи з цибулею рецепт простий.
Інгредієнти
яловичина 1,5 кг
лук 10 шт
вода 150 мл
лавровий лист 3 шт
вершкове масло 150 гр
сіль, перець, паприка,
оцет 9% 1 ч. л
М’ясо яловичини по-кремлівськи з цибулею покроковий рецепт
1. М’ясо розрізаємо на середні шматочки, кладемо в посуд де будемо готувати, у мене це вок.
2. Зверху кладемо нарізану цибулю, лавровий лист, шматочки вершкового масла , добеливаем соль.
3. Перець, паприку, і заливаємо воду, тушкуємо на середньому вогні 2 години. Через годину додаємо оцет і продовжуємо томить.
Відео рецепт 👇