Мясо яловичини запечене в духовці соусі

Як смачно зробити М’ясо яловичини запечене в духовці в соусі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

800 гр яловичини
3 шт. болгарського перцю
1 шт гострого перцю
3-4 шт помідори
1 шт ріпчастої цибулі
1 головка часнику
чорний перець
паприка
приправа для м’яса
сіль за смаком
2-3 ст/л томатної пасти
50-70 гр кінза з кропом
50 мл рослинного масла
70-80 гр вершкового масла

М’ясо яловичини запечене в духовці в соусі покроковий рецепт

1. Яловичину ріжемо на дрібні квадрати, промиваємо, даємо стекти. Потім ріжемо на дрібні шматочки болгарський перець, ріпчасту цибулю, гострий перець, помідори, зелень і з головки часнику беремо верхню частину і також розрізаємо кусочками.

2. Все це разом перемішуємо, додаючи рослинне масло, чорний перець, паприку, приправу для м’яса і сіль за смаком. Гарненько перемішуємо,в серединку форми кладемо половину часнику як на відео, беремо томатну пасту, додаємо 250 мл води, перемішуємо і заливаємо на мясо.

3. Потім закриваємо мокрою пергаментним папером ( це дає можливість яловичині не сушиться а залишатися ніжною) і закриваємо повністю фольгой.

4. Відправляємо в духовку на 220С рівно на 60 хвилин, потім виймає, прибираємо папір і фольгу, додаємо вершкове масло і ще раз відправляємо в духовку на 20 хвилин. Подаємо або з любим гарніром, або без.

Відео рецепт 👇