Як зробити смачне Мигдально кокосове безе рецепт простий в духовці 🥥 Хрустке зовні і м’яке всередині 🤤.
Інгредієнти
На 18-20 шт знадобиться:
2 білка
щіпка солі
10-12 ст л цукрової пудри
1 год л лимонного соку
2 ст л кокосової стружки
3 ст л колотого мигдалю
Мигдально кокосове безе покроковий рецепт
1. Білки з’єдную з дрібкою солі і збиваю до появи піни, потім вводжу 10 ст л цукрової пудри, якщо меренга не загусне, можна додати ще 2 ложки. В кінці додаю сік лимона/лайма, і перемішую ще раз. Повинна вийти щільна меренга, яка добре тримає форму.
2. Додам у неї кокосову стружку і мигдаль, перемішую. Викладаю безе з допомогою ложки, найкраще робити їх невеликого або середнього размера.
3. Відправляю в духовку, розігріту до 100 градусів приблизно на 30 хв (хто хоче м’яку серединку), на 40-45 (хто хоче пропечене, сухе безе), режим верх-низ плюс конвекція. Виходить дуже смачно! А ще це єдине безе, яка мені подобається 😋 і ви спробуйте!
Відео рецепт 👇