Мигдальний кето торт ПП

Як смачно зробити Мигдальний кето торт ПП простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Цей торт без цукру на сахзаме. Але якщо ви їсте цукор, то можете використовувати цукор в тих же пропорціях.

Інгредієнти

Коржі на діаметр 16 см:
яєчні Білки 4 шт
Мигдальна борошно 175 гр
Сахзам (эритрит) або цукор 80 гр

Крем:
яєчні Жовтки 4 шт
Вершки 20% 110 гр
Эритрит/цукор 70 гр
Масло вершкове 120 гр

Мигдальний кето торт ПП покроковий рецепт

1. Готуємо корж. Відокремлюємо білки від жовтків. У суху і чисту миску викладаємо білки і починаємо збивати. Коли утворилася піна всипаємо 70 гр пудри ( у мене сахзам подрібнюємо в кавомолці). Збиваємо до міцних піків. Додаємо мигдалеву борошно і акуратно перемішуємо, щоб маса залишилася воздушной.

2. Деко застеляємо пергаментним папером і обводимо 2 кола по 16 см діаметром. Викладаємо і розрівнюємо тісто з двох кіл. Випікаємо заздалегідь розігрітій духовці 15-20 хв при 170 гр. Готуємо крем. Змішуємо вершки з сахзамом/цукром і підігріваємо, щоб вершки були гарячими, але не кипели.

3. У вершки викладаємо по одному жовтки, добре перемішуємо. Ставимо сотейник з кремом на маленький вогонь і уварюємо постійно помішуючи ~7 хв. 10.Накриваємо харчовою плівкою встик і прибираємо в холодильник до повного охолодження. Збиваємо м’яке вершкове масло до збільшення і додаємо в охолоджений крем.

4. Перемішуємо крем. Кожен корж змащуємо кремом. Залишилися промазуємо кремом боковинки торта. Ставимо в холодильник хв на 2 години. Застиглий тортик прикрашаємо мигдальними лепестками.

Відео рецепт 👇