Як приготувати начинку манго маракуйя для десертів рецепт. Дуже яскравий смак, в поєднанні з глазур’ю на білому шоколаді – ідеально 👌☺️ Ну і як завжди, кількість цукру можна і потрібно регулювати на свій смак🙃 Але радимо не робити аж надто солодку, так як зверху солодка глазур)
Інгредієнти
150 гр пюре манго
100 гр пюре маракуйя
120 гр цукру
3 жовтки
20 гр кукурудзяного крохмалю
3 гр желатину + 15 гр холодної води
200 гр вершків 33-35%
Глазур на покриття:
400-500 гр білого шоколаду
40-50 гр рослинного масла без запаху
жовтий барвник
Начинка манго маракуйя для десертів покроковий рецепт
1. Спочатку замочимо желатин. Пюре з’єднуємо в сотейнику з цукром і ставимо на плиту нагріватися. Тим часом розтираємо жовтки з крохмалем і вливаємо туди половину гарячого пюре тонкою цівкою, добре помішуючи віночком до об’єднання. Потім виливаємо назад в сотейник, повертаємо на плиту і заварюємо до 82 градусов.
2. Не забуваємо добре заважати віночком, щоб маса не пригоріла. Знімаємо і додаємо желатин, перемішуємо. Даємо трохи охолонути і додаємо вершкове масло кімнатної температури. Вершки збити з м’яких піків, з’єднати з основною масою. Начинка готова!
3. Глазур на покриття:
Шоколад розтопити, додати раст. олія, барвник і пробити блендером.
Шоколад розтопити, додати раст. олія, барвник і пробити блендером.