Як зробити самі ледачі курячі котлети вафельні в клярі на сковороді з фаршем простий рецепт будинку. Сьогодні готуємо ледачі біляші – це дуже давній рецепт, який напевно мало хто пам’ятає, дуже зручний варіант коли не хочеться довго возитися з тестом.
Інгредієнти
1 упаковка (42 шт) вафельних коржів (маленьких)
300 грам фарш курячий
3 яйця
сіль, перець
100 грам панірувальні сухарі
Рослинна олія
найледачіші курячі котлети вафельні в клярі на сковороді з фаршем покроковий рецепт
1. Збиваємо 3 яйця, до них додаємо сіль і перець за смаком одна упаковка маленький фігурних вафельних коржів, 300 грам фаршу намазуємо вафельні коржі фаршем, накриваємо другою частиною опускаємо яйце панірувальні сухарі і на сковороду. Заздалегідь готувати вафельні коржі не потрібно, так як вони швидко стануть мягкими.
2. Все робимо відразу ж перед тим, як класти на сковороду. Смажимо на олії на невеликому вогні кришкою я накриваю тільки з одного боку, але це необов’язково викладаємо на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир.
3. Такий варіант зручний і для сніданку якщо у вас є готовий фарш, взяти з собою на роботу перекусити або на вихідних приготувати щось смачненьке і заощадити собі время.