Помітили, що осінь надихає на пахучу смачну домашню випічку? Як зробити найсмачніші морквяні кекси в духовці рецепт простий. Сьогодні хочу поділитися рецептом дуже ніжних, повітряних морквяних кексів 🥕 , у мене як раз залишається багато м’якоті від морквяного соку тому я вже експериментувала з десятком рецептів – цей 🔥 Дякую за лайк 😘, щоб зберегти рецепт, натисніть на прапорець справа.
Інгредієнти
На 6 шт нам знадобиться:
М’якоть моркви (у мене вона досить суха після соковижималки) – 100 гр
Вершкове масло кімнатної температури – 50 гр
Рослинне масло – 50 гр
Яйця – 2 шт.
Борошно – 100 гр
Розпушувач – 3 гр
Цукор – 70 гр
Арахісова паста – столова ложка
Кориця – пів чайної ложки
Сіль – щіпка
найсмачніші морквяні кекси в духовці покроковий рецепт
1. Збиваємо міксером вершкове масло з цукром до однорідності. Додаємо рослинне масло і яйця , продовжуємо збивати. Просіваємо борошно і разрыхлитель.
2. Об’єднуємо всі інгредієнти, додаємо дрібно подрібнену моркву (можна натерти на тертці або подрібнити у блендері). Збиваємо масу до однородности.
3. Розкладаємо по формах (заповнюючи 2/3 форми) і випікаємо при 180′ – 20-25 хвилин (перевіряємо на суху зубочистку) Охолоджуємо, заварюємо чашечку чаю і насолоджуємося восени 🍂🍁 ☀️