Насипний яблучний пиріг Три Склянки з молоком і манкою

Як смачно зробити Насипний яблучний пиріг Три Склянки з молоком і манкою дуже простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

1 склянку борошна
1 стакан манки
1 склянка цукру
1,5 ч. ложки розпушувача
50 г вершкового масла
1 склянку молока
6-7 яблук

Насипний яблучний пиріг Три Склянки з молоком і манкою покроковий рецепт

1. У мисці змішати сухі інгредієнти – цукор, манку, борошно і розпушувач. Перемішати віночком або ложкою суху суміш для випічки насипного пирога. Яблука очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Можна збризнути соком лимона, щоб не темнели.
2. Форма для випічки діаметром 20 см вистелити папером для випічки. Суху суміш для випічки розділити на 4 частини. Терті яблука розділити на 3 частини. На дно форми для випічки насипати рівним шаром 1 частина сухої суміші. Зверху викласти частину третю яблок.
3. Зверху знову шар сухої суміші, потім шар яблук. Чергувати шари, поки не закінчаться інгредієнти. Верхній шар – суха суміш. Стакан молока і вершкове масло нагріти на плиті або в микроволновке.
4. Залити пиріг у формі сумішшю молока і масла. Потім зробити проколи вилкою або шпажкою, щоб заливка вбралася в пиріг. Випікати насипний яблучний пиріг в розігрітій до -180 º c духовці протягом 50-60 минут.