Готується так швидко і в ньому всього калорій! Ніжне полуничне суфле з сиром і желатином простий рецепт.
Інгредієнти
•Желатин – 5 г
•Вода – 30 г
•Полуниця – 100 г
•М’який сир – 100 г
•Підсолоджувач – за смаком
КБЖУ на 100 гр.:51/7/5/0
Ніжне полуничне суфле з сиром і желатином покроковий рецепт
1. Желатин замочуємо у воді. Час замочування дивіться на упаковці. Нагріваємо не доводячи до кипения.
2. Полуницю розморожуємо і збиваємо блендером до однорідності. Далі додаємо розтоплений желатин, підсолоджувач і м’який творог.
3. Все перемішуємо. Викладаємо у форму і ставимо в холодильник до застигання. На це піде близько 2 часов.
Відео рецепт 👇