Ніжне полуничне суфле з сиром і желатином

Готується так швидко і в ньому всього калорій! Ніжне полуничне суфле з сиром і желатином простий рецепт.

Інгредієнти

•Желатин – 5 г
•Вода – 30 г
•Полуниця – 100 г
•М’який сир – 100 г
•Підсолоджувач – за смаком

КБЖУ на 100 гр.:51/7/5/0

Ніжне полуничне суфле з сиром і желатином покроковий рецепт

1. Желатин замочуємо у воді. Час замочування дивіться на упаковці. Нагріваємо не доводячи до кипения.

2. Полуницю розморожуємо і збиваємо блендером до однорідності. Далі додаємо розтоплений желатин, підсолоджувач і м’який творог.

3. Все перемішуємо. Викладаємо у форму і ставимо в холодильник до застигання. На це піде близько 2 часов.

Відео рецепт 👇