Сучасний чізкейк! Як зробити Новий чізкейк з ягідно-лаймовим компоті рецепт простий 🍰 Ну як сучасний? Ми його з вами готували в сториз 8 місяців тому, а рецепт я досі не публікувала. Зате вчора переглянула хайлайс і виявила, що за цей час я досить сильно змінилася. Мені весь час здається, що мої сториз однаково погані і зовсім не розвиваються. Так це мені здається тільки тому, що я старі не дивлюся. Раніше було набагато гірше. Ви в цьому переконаєтеся, якщо почнеті готувати цей чізкейк 😄.
Інгредієнти
Ягідно-лаймовое компоті
250 г пюре малини або полуниці
5 г пектину NH
30 г цукру
5 г соку лайма
цедра ½ лимона
Streusel
75 г вершкового масла
75 г борошна
75 г мигдальної муки
55 г коричневого цукру
25 г кукурудзяних пластівців (corn flakes)
Хрусткий шар
225 г streusel
15 г розтопленого масла какао
18 г розтопленого вершкового масла
25 г вафельної крихти (я використовувала ріжки для морозива)
85 г білого шоколаду 85% какао
Сирний мус
5 г листового желатину 180 bloom
220 г сиру Філадельфія, кімнатної температури
65 г простого сиропу (вода і цукор у співвідношенні 1:1)
85 г пастеризованих білків
25 г цукру
Флокаж
150 р білого шоколаду 35% какао
100 г масла какао
2 г діоксиду титану (опціонально)
Новий чізкейк з ягідно-лаймовим компоті покроковий рецепт
1. Ягідно-лаймовое компоті.
Розігріти фруктове пюре до 30С, змішати пектин з цукром і тонкою цівкою всипати в пюре, постійно заважаючи довести до кипіння. Проварити 30 секунд. Зняти з вогню, додати сік і цедру лайма.
Розігріти фруктове пюре до 30С, змішати пектин з цукром і тонкою цівкою всипати в пюре, постійно заважаючи довести до кипіння. Проварити 30 секунд. Зняти з вогню, додати сік і цедру лайма.
2. Streusel.
масло Наріжте на невеликі кубики. Змішайте всі інгредієнти за допомогою міксера до крихти. Залиште в холодильнику на кілька годин для відпочинку. Розподіліть масу по листу і випікайте при температурі 160С 10-15 хвилин. Охладите.
масло Наріжте на невеликі кубики. Змішайте всі інгредієнти за допомогою міксера до крихти. Залиште в холодильнику на кілька годин для відпочинку. Розподіліть масу по листу і випікайте при температурі 160С 10-15 хвилин. Охладите.
3. В окремих ємностях розтопіть масло і шоколад. Не нагрівайте шоколад вище 45С. З’єднайте обидві рідини, додайте діоксид титану. Пробийте заглибним блендером. Використовуйте при 40С. Докладне керівництво по приготуванню і складанні дивіться у збережених сториз. Всім чізкейк і класних вихідних! 💛