Окрошка з мовою і картоплею

Як зробити суп окрошку з мовою і картоплею рецепт простий. Зізнаюся чесно, я ніколи не розумів окрошку! І я був впевнений на всі 100%, що це не моє блюдо!

Інгредієнти

Яловичий язик – 600 гр (попередньо відварити)
Картопля – 400 гр
Огірки – 600 гр (огірки довгі)
Корнішони – 100 гр
Яйце – 4 шт
Айран – 1л (не переплутати з Тан)
Кінза – 60 гр
Кріп – 60 гр
Базилік – 40 гр
М’ята – 40 гр
Петрушка – 60 гр
Гірчиця французька (із зернами) – 3 ст. л.
Гірчиця солодка – 3 ст. л
Соєвий соус – 4 ст. л
Вурчестверский соус – 1 ст. л
Часник – 3 зубчики
Сік половини лимона

Окрошка з мовою і картоплею покроковий рецепт

1. Відварити яйця і картоплю. Нарізати огірки на тонкі слайсы. Підмаринувати в суміші з подрібненого часнику (4 зубчики), подрібненого кропу (1 ст. л), дрібки солі і цукру і лимонному соці. Залишити на 20-30 хвилин. Нарізати попередньо відварений язик на слайсы 0.5 мм. Замаринувати в суміші соєвого соусу (3 ст. л), французької гірчиці (3 ст. л) і вурчестерского соусу (1 ст. л). Залишити на 20-30 минут.

2. В чаші блендера измельчить айран зі всієї зеленню і 2-ма ст. л солодкої гірчиці. Довести до смаку сіллю, перцем і щіпкою цукру. Дати постояти в холодильнику хвилин 15-20, для розкриття ароматів. Нарізати картоплю, яйце і корнішони невеликими кубиками. Змішати все з 2-ма ст. л ложками айрану та 1 ст. л солодкої горчицы.

3. Перемішати, довести до смаку сіллю і перцем. Отриману картопляну начинку загорнути в огіркові слайсы, як на фото. На дно миски викласти шматочки замаринованого мови. Зверху виставити 3-4 огіркових ролу. Залити страву рідкою основою і подавати до столу. 😊