Як смачно зробити Оладки з кабачків з вівсянкою на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Кабачок або цукіні – 1 великий або 1 маленьких
Вівсянка – 5 ст ложок
Яйце – 2 шт
Сіль – 1/2 год ложки
часник Сушений – 1 ч. ложка
Грецький йогурт або Сметана – 2 ст ложки
Сирний сир – 2 ст. ложки
Слабосоленої лосось
Оладки з кабачків з вівсянкою на сковороді покроковий рецепт
1. Натираємо на тертці кабачок, добре віджимаємо від зайвої вологи, додаємо яйця, сіль, вівсяні пластівці (подрібніть в блендері або візьміть ті, що варяться 3 хвилини). Додаємо сіль, сушений часник (за бажанням) і залишаємо суміш на 5-10 хвилин, щоб злегка вівсянка размякла.
2. Випікаємо на розігрітій сковороді, середній вогонь. Викладаємо оладки, накриваємо кришкою, ставимо вогонь на мінімум. Підрум’янилися з одного боку, перевертаємо, знову під кришку і печемо до готовности.
3. Готовність можна перевірити по одному з оладок. З’єднуємо сирний сир м грецький йогурт. Викладаємо на оладок сирний соус, слабосоленої лосось і оформляємо. Я виклала в формі різдвяного льодяника і трохи натерла лимонної цедри зверху, вот.
Відео рецепт 👇