Омлет з кабачком. Якщо раптом ще не набридли, то ось вам ідея для сніданку. Як зробити смачний омлет з кабачками і яйцем на сковороді рецепт простий.
Інгредієнти
Кабачок молодий 1 шт.
Яйця 2 шт.
Сіль, перець
Омлет з кабачками і яйцем на сковороді покроковий рецепт
1. Кабачок нарізаємо тонкими кружечками (слайсами), викладаємо на сковороду внапуск, солимо, готуємо під кришкою пару минут.
2. Яйця збиваємо з сіллю і перцем, виливаємо на кабачки, накриваємо кришкою, готуємо, поки омлет не «схопиться».
3. І перевертаємо на інший бік, готуємо ще кілька хвилин. Можемо з помідорами, свіжою зеленню, бальзамічним соусом або з чим завгодно!
Відео рецепт 👇