Орехово-кавові тарталетки з шоколадом

Горіхово-кавові тарталетки з шоколадом рецепт простий.

Інгредієнти

2 плитки гіркого шоколаду
1 ст. л. кокосового масла
1 скл. горіхової пасти на вибір
1,5 скл. кокосової стружки
3 ст. л. розчинної кави
2 ст. л. сиропу агави (будь-якого іншого)

Орехово-кавові тарталетки з шоколадом покроковий рецепт

1. Підготувати форми для кексів. Розтопити шоколад на водяній бані. Додати кокосове масло і продовжувати помішувати, поки шоколад повністю не розтане. Налити приблизно 1 сантиметр шоколаду на дно кожної формы.
2. Прибрати в морозилку на 10 хвилин. Кокосову стружку, кава і сироп змішати в блендері. Вийняти шоколад з морозилки і викласти суміш кави в кожну форму, потім додати шар горіхової пасти і знову прибрати в морозильник.
3. Потім вилити залишився шоколад в кожну форму, прикрасити кокосовою стружкою і прибрати замораживаться.