Як зробити смачні Горіхово шоколадні капкейки з лікером бейліс рецепт простий.
Інгредієнти
🌟Основа
Борошно 135
Цукор 160
Фундук 80
Розпушувач 3
Масло вершкове 80
Яйця 90
Кефір 120
🌟Готуємо начинку
Шоколад молочний 25
Шоколад білий 20
Какао масло 10
Лікер бейліс 25
Вершки 33% гарячі 30
Вершки 33% холодні 50
🌟Крем шоколадний бейліс
Сир вершковий 200
Шоколад темний 70
Вершки 33% 40
Лікер бейліс 40
Орехово шоколадні капкейки з лікером бейліс покроковий рецепт
1. 🌟Основа
М’яке вершкове масло збиваємо з цукром до однорідності, додаємо яйця, збиваємо далі до пишноти! Просіяне суху суміш починаємо додавати по ложці, чергуючи з порціями кефіру. Фундук подрібнити у блендері дрібно і додати в тісто/ Замішані – в мішок і по формах, за 55/60 грам в капсулу. Випікаємо 20 хвилин при 170-175 градусах з конвекцією. Готові капкейки залиште після охолодження в вакуумному контейнері контейнері годин на 5.
М’яке вершкове масло збиваємо з цукром до однорідності, додаємо яйця, збиваємо далі до пишноти! Просіяне суху суміш починаємо додавати по ложці, чергуючи з порціями кефіру. Фундук подрібнити у блендері дрібно і додати в тісто/ Замішані – в мішок і по формах, за 55/60 грам в капсулу. Випікаємо 20 хвилин при 170-175 градусах з конвекцією. Готові капкейки залиште після охолодження в вакуумному контейнері контейнері годин на 5.
2. Готуємо начинку
Прогріти вершки з лікером до кипіння, вилити на шоколад з какао-маслом, промешать до однорідності, влити холодні вершки і пробити блендером. Дати стабілізуватися пару годин-і можна наполнять.
Прогріти вершки з лікером до кипіння, вилити на шоколад з какао-маслом, промешать до однорідності, влити холодні вершки і пробити блендером. Дати стабілізуватися пару годин-і можна наполнять.
3. Крем шоколадний бейліс
Прогріти вершки з лікером до кипіння, вилити на шоколад, пробити блендером до однорідності, остудити до кімнатної температури і змішати з вершковим сиром міксером. Якщо крем буде рідкуватим відразу-дайте йому охолонути в холодильнику пару часов.
Прогріти вершки з лікером до кипіння, вилити на шоколад, пробити блендером до однорідності, остудити до кімнатної температури і змішати з вершковим сиром міксером. Якщо крем буде рідкуватим відразу-дайте йому охолонути в холодильнику пару часов.