Овочева закуска з баклажанів, кабачків, помідорів і перцю

Овочева закуска з баклажанів, кабачків, помідорів і перцю простий рецепт в духовці 😍 Прекрасна ідея для повсякденного і святкового столу! Зберігайте рецептик в закладки і віддячите нас ❤️ Складність ⭐⭐ ⏰ 20 хв. (без урахування запікання)

Інгредієнти

▪ Баклажани 2 шт.
▪ Кабачки 2 шт.
▪ 4 шт. Помідори (менше середнього)
▪ Болгарський перець 2 шт.
▪ Часник 1 головка
▪ Зелень (у автора кінза+кріп) 2горсти
▪ Сіль, перець, прованські трави
▪ Оливкова олія 2 ст. л.

Овочева закуска з баклажанів, кабачків, помідорів і перцю покроковий рецепт

1. В чашу блендера викласти нарізані шматочками 2 помідори, перці, до них додати часник, 1 ст. л. оливкової олії, зелень, сіль, перець, прованські трави. Подрібнити. Інші овочі нарізати на кружечки, баклажани попередньо рясно посолити, залишити на 15 хвилин, а потім промити під проточною водой.
2. Скласти всі овочі в пакет, влити туди соус, струсити, щоб він рівномірно розподілився, потім викласти все у форму для запікання, застеливши її пекарської папером.⠀
3. Відправити запікатися в духовку при температурі 200° на 30 хвилин. В самому кінці полити оливковою олією. Подавати можна як в гарячому так і в холодному вигляді, ідеально на підсмажений тост.