Овочеве рагу аджапсандалі за грузинський на сковороді рецепт простий.
Інгредієнти
🌶 солодкий і гіркий перець
🍆 баклажани
🥕морква
🥔картоплю
🧄часник
🍅помідори
🧅ріпчасту цибулю
🌿улюблена зелень
🔻рослинна олія
🔻сіль, цукор, спеції за смаком
Овочеве рагу аджапсандалі за грузинський на сковороді покроковий рецепт
1. Підготуємо помідори. Зробимо хрестоподібні надрізи і заливаємо окропом. Очищені баклажани нарізати шматочками по 2-3 див. Засипати сіллю, перемішати і залишити на 10-15 хвилин. Ріжемо ріпчасту цибулю, моркву, перець солодкий і гіркий по вкусу.
2. помідори Очищаємо і ріжемо великим кубиком. Картопля очистити і порізати як баклажани. Дрібно рубаємо часник і зелень. Підготовлені овочі, починаємо обсмажувати. Баклажани віджати і обсмажити на сильному вогні до полуготовности.
3. Окремо обсмажити картоплю до скоринки. На сильному вогні смажимо цибулю, моркву, перець і помідори. ‼️Кожен овоч обсмажуємо не більше 1 хвилини, до напівготовності ‼️ Додаємо частину часнику, сіль, цукор, специи.
4. Перемішуємо! Зверху викладаємо картоплю і баклажани, часник і зелень. Тушкуємо під закритою кришкою 20 хвилин на слабкому вогні. Приємного апетиту 😋
Відео рецепт 👇