Овочеве рагу з баклажанами, перцем і томатами

Овочеве рагу з баклажанами, перцем і томатами рецепт простий. Ароматне і смачне рагу з баклажанів, солодкого перцю та білої квасолі. Це чудове овочеве рагу можна їсти як холодним, так і гарячим.

Інгредієнти

🌿 1 баклажан
🌿 1 червоний болгарський перець
🌿 1 жовтий болгарський перець
🌿 Рослинна олія
🌿 1 цибулина
🌿 1 ч. л. солодкої паприки
🌿 1 ст. л. томатної пасти
🌿 1 банка томатів
🌿 1 банку консервованої квасолі (400 гр)
🌿 120 гр чорних оливок без кісточки (бажано сорту Каламата)
🌿 Петрушка
🌿 Кріп
🌿 2 зубчики часнику

Овочеве рагу з баклажанами, перцем і томатами покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Баклажани та перці наріжте великими брусочками, збризніть рослинним маслом, посоліть і запечіть в духовці до готовності – 15-20 минут.

2. В сковороді обсмажте цибулю до прозорості, додайте солодку паприку, томатну пасту, томати. Посоліть, поперчіть і тушкуйте 15 хвилин до загустения.

3. Додайте готові овочі, консервовану квасоля, оливки, зелень, дрібно порубаний часник. Перемішайте, при необхідності, посоліть і тушкуйте ще 5 минут.

Відео рецепт 👇