Овочеві котлети з капустою, цибулею і морквою простий рецепт на сковороді.
Інгредієнти
Капуста 🥬
Цибулю 🧅 2 шт
Моркву 🥕 2 шт
Яйце 🥚 1 шт
Борошно – 3 ст. ложки
Сіль, перець, зелень, прованські трави.
Овочеві котлети з капустою, цибулею і морквою покроковий рецепт
1. Половинку середнього качана капусти дрібно шаткуємо і відправляємо поваритися в киплячу воду на 5-7 хвилин (якщо капуста молода, досить пару хвилин) Морква 🥕 натерти на крупній тертці, цибулю 🧅
2. Порізати кубиком і на рослинному маслі обсмажити до готовності. Відварену капусту остудити і віджати рідину. Всі інгредієнти з’єднати і сформувати рівненькі котлетки.
3. Обсмажити на олії до золотистої скоринки, другу сторону накрити кришкою і зменшити вогонь 🔥
4. Це мега смачно даж в холодному вигляді 😋